ThalentMe - ideaal voor eindejaarsgesprekken

Soft skills winnen aan populariteit bij organisaties, echter worden ze te weinig bespreekbaar gemaakt tijdens meer formele gesprekken. Eindejaarsgesprekken worden ook vaak heel snel uitgevoerd en gaan dan vooral over KPI’s.

Met ThalentMe focus je niet alleen op die harde cijfers maar zet je bovendien ook in op de unieke talenten en persoonlijke ontwikkeling van je medewerker. Young potentials appreciëren deze mindset en het bindt hen sterker met je organisatie. 💪

Deze gloednieuwe oplossing brengt de verborgen talenten en uitdagingen van jouw mensen in kaart. Met de ontwikkeltips bijgevoegd in het rapport geef je je mensen de mogelijkheid om op eigen houtje aan de slag te gaan met hun unieke skills en valkuilen. ⚡

ThalentMe is de perfecte gespreksopener tijdens eindejaarsgesprekken. Het vertrekt vanuit de medewerker en mapt iemands competenties op drie niveaus:

✅ Top skills: unieke talenten die veel beter ontwikkeld zijn dan bij iemand anders. Hiermee biedt de medewerker toegevoegde waarde binnen de organisatie.
✅ Potentieel: kwaliteiten die gemiddeld beter ontwikkeld zijn in vergelijking met de referentiegroep. Met enkele ontwikkeltips kan de medewerker ook hierin uitblinken.
✅ Uitdagingen en valkuilen: de medewerker kan deze eigenschappen moeilijk ontwikkelen, maar zich er wel bewust van worden en ermee leren omgaan.

👉 Meer weten? Ontdek deze wetenschappelijk onderbouwde tool via deze link https://thalentme.thalento.com/

 
 
 
Jeffrey Excelmans